Home transport moloz

transport moloz

Servicii transport moloz


Oferim transport moloz si evacuare moloz cu utilaje si personal.

Pentru transportul molozului oferim mai multe posibilitati:

Transport cu utilitare moloz vrac sau moloz la saci, tocarie veche, obiecte sanitare, aparate electrocasnice vechi, mobilier degradat, alte resturi de la lucrari de amenajare.

Se poate asigura personal pentru incarcare. Greutatea suportata 2 000 kg si un volum de aproximativ 10 mc(in functie de masina repartizata). Molozul trebui ambalat in saci de rafie, care se gasesc la toate magazinele de bricolaj. Sacul se incarca la jumatate, avand o greutate de maxim 40 kg. Servicu oferit pentru lucrarile la apartamente sau spatii unde nu se poate face accesul cu masina.

Atunci cand se poate face accesul, nu este necesar ambalarea molozului. Serviciul se adreseaza si clientilor care au o cantitate mai mica de moloz, incat sa nu fie necesar un container.

Oferim containere de moloz cu inchiriere pe 1-3 zile, sau cat necesita timpul de incarcare.

Containerele au volum de 4 / 7 metri cubi si suporta o greutate de pana la 10 tone.

Ele sunt transportate cu utilaj special cu un tonaj total de 18 tone.

Containerele sunt standard ca model la fel ca la marile societati de salubrizare.

Aceasta optiune se adreseaza lucrarilor unde molozul este vrac, la constructii de spatii civile si industriale. Molozul poate insemna si pamant, pietris, pamant de la fundatii, tigla, caramida, lemne, resturi asociate santierelor.

Se asigura un flux permanent de inlocuit containerul, atunci cand lucrarile sunt mai ample.

Incarcarea manuala a containerului se  asigura de catre beneficiar sau, atunci cand nu dispuneti de personal, va putem recomanda muncitori zilieri care nu sunt angajati la noi. Noi va putem asigura incarcarea mecanizata cu un bob-cat (incarca, nu demoleaza), contra cost.

Molozul, in functie de materialele continute, se depoziteaza la o groapa de gunoi sau pe terenuri ce necesita umplutura.

telefonul clientului 0727 656 366

inchiriere containere moloz transport moloz la saci