Home transport gunoi

Asiguram transport gunoi

Transportam gunoi cu utilitare de 3,5 tone sau containere de 4 si 7 metri cubi in Bucuresti si Ilfov.


Transportul cu utilitara suporta o incarcatura de 2 tone, respectiv un volum de maxim 10 metri.

Atunci cand este marunt, gunoiul trebui incarcat in saci de rafie sau plastic, suficienti de rezistenti pentru a sustine greutatea incarcaturii.

Prin gunoi intelegem resturi gospodaresti, textile, lemnoase, plastice, metalice, orice fel de material, atat de la persoane fizice cat si juridice, exclus substante sau materiale toxice. Pentru acest serviciu asiguram personal pentru incacare.


Se mai poate transporta gunoiul cu containere speciale cu volum de 7 sau 4 metri cubi, cu greutate de pana la 10 tone. Containerul de gunoi poate fi incarcat cu orice.

Containerul stationeaza la client 24-48 ore in functie de necesitate fiecaruia. Atunci cand  este necesar se prelungeste stationarea. Incarcarea containerului se  asigura de client, doar in cazul in care este nevoie de incarcare mecanizata, contra cost, se poate deplasa un bob-cat (doar incarca, nu demoleaza).

Va mai putem pune in legatura cu oameni care sunt dispusi sa munceasca si sa va incarce containerul, acestia nefiind angajati nostri.


 

Gunoaiele se depoziteaza la groapa de gunoi ecologica.

telefonul clientului 0727 656 366


 inchiriere container gunoi transport gunoi 2 tone

Mediul nconjurator este afectat de foarte multi factori, unul dintre cei mai daunatori fiind deseurile, n special cele necolectate si cele depozitat necorespunzator. Unele gunoaie contin sticla, metale si mase plastice care ar putea fi refolosite. Asemenea materiale ar trebui separate pentru reciclare.

Autoritatile locale pot sa arda restul, producnd caldura utila, sau pot sa-l foloseasca pentru a umple terenuri dezafectate de exploatari miniere sau cariere.

n primul rnd, ce este mediul? Mediul poate fi definit ca tot ceea ce se afla n jurul nostru, vietuitoarele si obiectele. Este esential pentru noi toti, reprezentnd hrana, adapostul, apa si spatiul, fara de care nu am putea trai.

Este aerul pe care l respiram, soarele care ne da caldura, apa si hrana care ne ntretin organismul, reprezinta acoperisul deasupra capetelor noastre, plantele, animalele, pietrele si rurile, oceanele si muntii, tot ce se poate vedea, simti, mirosi, auzi sau gusta. Reprezinta viata pentru noi, fara el nu am putea supravietui.


Ori de cte ori respiram, suntem legati de plantele ce produc oxigenul pe care l inhalam. Cnd bem o ceasca cu lapte suntem legati de vaca care l produce, la fel cum vaca e legata de iarba pe care o paste. Sunt foarte multe cai prin care suntem conectati la plantele si animalele din jurul nostru, dar n majoritatea timpului nu ne gndim la aceste conexiuni.

De obicei aceste legaturi sunt greu de observat.

Cu toate acestea e important sa constientizam ca avem nevoie de alte fiinte pentru a supravietui, aceste conexiuni fiind esentiale pentru viata.

Pe lnga faptul ca este neatragator, gunoiul mprastiat pe strazi si prin zonele verzi din jurul zonelor urbane sau rurale poate sa perturbe echilibrul solului, unele deseuri chimice fiind extrem de periculoase.

De asemenea, substantele chimice din sol se scurg n cele din urma n ruri si polueaza apa.

Echipa noastra va ajuta cu transport gunoi pentru a ajuta mediul inconjurator si in primul rand pe dumneavoastra avand si personal pentru incarcare / descarcare oferindu-va cel mai bun pret de pe piata!


In fiecare zi omenirea produce multe tone de deseuri, avem oare destul loc pentru depozitarea acestora? Zonele destinate depozitarii lor au devenit nencapatoare, inestetice, insalubre. Gropile de gunoi au capatat forma si au devenit munti. Mai bine de jumatate din deseurile care sunt trimise sprezonele de depozitare sunt reciclabile dar se pare ca sunt prea putini carora le pasa.

A venit timpul sa constientizam acest lucru si sa nu mai fim ignoranti.

A avea un comportament ecologic nseamna a fi atent cu lucrurile pe care le faci, acestea nu trebuie sa dauneze mediului n care traiesti. Trebuie sa gndesti global si sa actionezi local. Sunt lucruri att de simple care nu-ti vor afecta modul de viata sesizabil, dar vor avea un impact pozitiv asupra mediului.

Cea mai mare problema nu este una de suprafata, ci una de cantitate, planeta noastra nu mai poate duce n spate attea deseuri, ce continua sa cresca cu cifre inimaginabile n fiecare zi. Aceasta picatura de apa ce poate fi ambalajul unui pachet de tigari sau un container de substante chimice reziduale, cu siguranta lasa rani adnci n piatra acestei planete, pe care noi toti o numim casa.

Deseurile sunt materiale considerate fara valoare sau fara utilitate. Acestea ar trebui eliminate deoarece pun n pericol sanatatea umana. Contactul omului cu deseurile poate surveni fie n mod direct,prin acumularea haldelor de gunoi n apropierea zonelor  de locuit, fie indirect, prin scurgerile n sol, apa subterana sau apa de suprafata si emisie n atmosfera.

Din punct de vedere al naturii si locurilor de producere, deseurile se clasifica astfel:

- deseuri din industria miniera sunt reprezentate de fragmente de roci si minereuri sarace. Acestea sunt depuse de regula la gura minei n zone neamenajate expuse periodic eroziunii si spalarii de catre apele de suprafata.


- deseuri din industria energetica si metalurgica pot fi zguri, namoluri, prafuri si cenusi.

Zgura si cenusa de la termocentrale reprezinta o mare cantitate de deseuri, n special n tara noastra, unde industria energetica utilizeaza cu precadere carbune inferior.

Deseurile provenite de la termocentrale si din metalurgia neferoasa au un continut ridicat n metale grele si o anumita cantitate de sulfati care pot polua grav mediul nconjurator.

- deseuri industriale - provin n general din industria prelucratoare (textila, a lemnului, alimentara) si n special din prelucrarea metalelor.

- deseuri din constructii reprezinta materialele provenite din demolarea constructiilor si din resturile de materiale ramase de la santierele de constructii civile si industriale.

- deseuri stradale sunt reprezentate de hrtie, plastic, resturi ceramice si sticle, moloz, resturi alimentare, resturi vegetale, metale si praf, acumulate n zonele stradale din activitati cotidiene.

- deseuri menajere sunt reziduurile solide colectate de la locuintele populatiei si sunt reprezentate prin: hrtie, plastic, material textil, ceramica, metal, sticla, ambalaje, diverse substante chimice,baterii, anvelope, uleiuri si nu n ultimul rnd resturi alimentare.

- deseuri agricole sunt constituite din resturi vegetale, precum cocenii si paiele. Din zootehnie rezulta mari cantitati de gunoi de grajd si dejectii animaliere.

- deseuri periculoase provin n cea mai mare parte din industria chimica, metalurgica, a rafinarii, ateliere auto si statii de benzina. Aceste substante nu se folosesc direct de catre om, nsa cele mai multe sunt utilizate la fabricarea multor produse finite necesare omului.

Dintre acestea amintim:

- vopsele, solventi, insecticide, pesticide, acizi, compusi metalici etc.

- deseuri radioactive sunt rezultate din activitati industriale, medicale si de cercetare. Cele mai mari cantitati provin din activitatea de producere a energiei electrice.

Deseurile, n marea lor majoritate, pot deveni periculoase n conditii precare de depozitare sau de transport. Astfel ele pot deveni explozive, oxidante, inflamabile, iritante, toxice, cancerigene,corozive, infectioase, mutagene, radioactive si pot emite gaze toxice n contact cu apa, aerul sau un acid.

Categoria de deseuri la care omul, prin activitatile lui zilnice, contribuie direct este cea a deseurilor menajere ( gunoiul). Gunoi care trebuie dus in locuri special amenajate numite gropi de gunoi de catre noi cu transport gunoi cu autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru transport gunoi.

Numim deseuri menajere, deseurile rezultate n mod obisnuit din activitatea casnica, resturile provenite din magazine, hoteluri, cantine, unitati de alimentatie publica, institutii de nvatamnt si alte institutii publice n care activitatea sau prezenta oamenilor poate produce reziduuri cu compozitie similara reziduurilor din gospodarie.

In tarile europene dezvoltate, deseurilor menajere au urmatoarea compozitie: 16 % hrtie si cartoane, 5 % metale, 6 % sticla, 39 % resturi menajere, 6 % textile, 11 % plastice si 17 % alte componente diverse.


Cantitatea deseurilor menajere variaza dupa numarul populatiei, dupa standardul de viata, dupa felul de hrana, dupa conditiile climatice si dupa anotimpurile anului. Astfel ca si cantitatile de deseuri menajere urbane prezinta varietati importante, de la o tara la alta, de la un oras la altul, n functie de clima,modul de viata al locuitorilor,caracterul localitatilor, etc.


n general, ca urmare a lipsei de amenajari si a exploatarii deficitare, depozitele de deseuri se

numara printre obiectivele recunoscute ca generatoare de impact si risc pentru mediu si sanatatea

publica.

Principalele forme de impact si risc determinate de depozitele de deseuri orasenesti si

industriale, n ordinea n care sunt percepute de populatie, sunt:

- modificari de peisaj si disconfort vizual;

- poluarea aerului;

- poluarea apelor de suprafata;

- modificari ale fertilitatii solurilor si ale compozitiei biocenozelor pe terenurile nvecinate.


Poluarea aerului cu mirosuri neplacute si cu suspensii antrenate de vnt este deosebit de

evidenta n zona depozitelor orasenesti actuale, n care nu se practica exploatarea pe celule si acoperirea cu materiale inerte. Scurgerile de pe versantii depozitelor aflate n apropierea apelor de suprafata contribuie la poluarea acestora cu substante organice si suspensii. Depozitele neimpermeabilizate de deseuri urbane sunt deseori sursa infestarii apelor subterane cu nitrati si nitriti, dar si cu alte elemente poluante. Apele scurse pe versanti influenteaza calitatea solurilor nconjuratoare,

fapt ce se repercuteaza asupra folosintei acestora.


Scoaterea din circuitul natural sau economic a terenurilor pentru depozitele de deseuri este un proces ce poate fi considerat temporar, dar care n termenii conceptului de dezvoltare durabila, se intinde pe durata a cel putin doua generatii daca se nsumeaza perioadele de amenajare (1-3 ani), exploatare (15-30 ani), refacere ecologica si postmonitorizare (15-20 ani).


n termeni de biodiversitate, un depozit de deseuri nseamna eliminarea de pe suprafata afectata a unui numar de 30-300 specii/ha, fara a considera si populatia microbiologica a solului. n plus, biocenozele din vecinatatea depozitului se modifica, n asociatiile vegetale devin dominante speciile din zonelor poluate iar unele mamifere, pasari, insecte parasesc zona, n avantajul celor care si gasesc hrana n gunoaie (sobolani, ciori).


Desi efectele asupra florei si faunei sunt teoretic limitate n timp la durata exploatarii depozitului, reconstructia ecologica realizata dupa eliberarea zonei de sarcini tehnologice nu va mai putea restabili echilibrul biologic initial, evolutia biosistemului fiind ireversibil modificata. Actualele practici de colectare, transport si depozitare a deseurilor urbane faciliteaza nmultirea si diseminarea agentilor patogeni si a vectorilor acestora: insecte, sobolani, ciori, caini vagabonzi.

Problema cea mai dificila o constituie materialele periculoase (inclusiv namoluri toxice, produse petroliere, reziduuri de la vopsitorii, zguri metalurgice) care sunt depozitate n comun cu deseuri solide orasenesti. Aceasta situatie poate genera aparitia unor amestecuri si combinatii inflamabile, explosive sau corozive; pe de alta parte, prezenta reziduurilor menajere usor degradabile poate facilita descompunerea componentelor periculoase complexe si reduce poluarea mediului.

Va confruntati cu situatia neplacuta de a fi nevoit sa evacuati o zona plina cu gunoaie?

Atunci va asteptam sa apelati la serviciile noastre deoarece avem si personal de manipulare si astfel uitati de tot ce inseamna gunoi si transport gunoi!

Nu ezitati sa ne contactati deoarece va oferim servicii transport gunoi atat in Bucuresti cat si in tara!

Vom analiza fiecare cerinta si situatie in parte pentru a va raspunde cu promptitudine nevoilor dumneavoastra!