Home inchiriere containere moloz

inchiriere containere moloz

Inchiriere containere moloz

Inchiriem containere de 4 si 7 metri cubi pentru santiere, lucrari de amenajari si pentru curatenii.

Containerele pentru moloz stationeza la beneficiar, pentru inncarcare, o perioada stabilita cu clientul.

Petru a comanda container este necesar un apel telefonic.

telefonul clientului 0727 656 366


Containerele pot transporta toate tipurile de materiale rezeltate din urma demolarilor, amenajarilor, constructiilor si a altor activitati din urma carora se produc materiale degradate sau nefolositoare.


Se poate incheia contracte de salubrizare constructii cu toti clientii nostri. Suntem  autorizati in conformitate cu legile in vigoare pentru aceste activitati.

Societatea nostra fiind licentiata pentru toate activitatile de salubrizare.

Va stam la dispozitie cu intebari si sugestii

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

transport containere moloz inchiriere continere moloz

Pamantul este un organism viu. Exact asa cum sistemul biologic al unui corp uman sanatos ii regleaza temperatura, sistemele de control mentin Pamantul in starea in care el poate sa intretina viata.


Insa interferenta accidentala sau intentionata a omului cu mediul ar putea provoca schimbari atat de grave incat sa faca posibila transformarea Pamantului intr-o planeta lipsita de viata.


Molozul reprezinta de fapt amestecuri de deseuri beton, caramizi, tigle si materiale ceramice, altele decat cele specificate la 17 01 06 se refera la amestecurile de deseuri provenite de la constructii si demolari ce nu contin substante periculoase. Acest tip de deseuri se incadreaza in categoria deseurilor din constructii si demolari si are codul 17 01 07. Aceste amestecuri de beton, caramizi, tigle si materiale ceramice mai poarta numele de moloz.Molozul este materialul de constructie, (caramizi, mortar, tencuiala) provenit din demolarea cladirii si este clasificat astfel:
- Moloz mineral neincarcat poate fi supus, dupa o maruntire corespunzatoare si respectandu-se cerintele minimale privind granulatia, unei valorificari in constructia de drumuri, ca si ca material de umplere. Pentru materialul care nu se cauta, se recomanda depozitarea in zone speciale de la deponiile de materiale inerte;
- Molozul incarcat contine substante care pot polua solul si apa freatica.

Amintim aici diverse elemente de echipamente si instalatii, zidarie de la cosurile de fum, materiale izolante, de vopsit, de lipit (de ex. bucati de lemn) cu impuritati organice si anorganice.

Pana cand vor fi create in Romania posibilitatile corespunzatoare de tratare si prelucrare, in privinta depozitarii acestui moloz sunt valabile aceleasi cerinte ca si pentru pamantul incarcat. In privinta tipului de incarcare, ar trebui sa se realizeze o separare in functie de tipul de incarcare.


Betonul este un amestec de ciment si agregate. Este unul din cele mai utilizate materiale de constructie, iar atunci cand este tratat ca deseu, ca urmare a demolarii cladirilor, podurilor, sau drumurilor, poate fi un deseu in cantitate apreciabila.

Amestecuri de desuri beton, caramizi, tigle si materiale ceramice provin din activitatile de constructii civile si edilitatare, renovari, modernizari, reabilitari sau demolari.
Activitatile din constructii si demolari sunt o sursa importanta de deseuri, in unele tari cantitatea generata fiind aproape egala cu cea de deseuri municipale solide. Aproximativ 80% din cantitatea de moloz generata rezulta din constructii civile ( cladiri) si 20% din constructii edilitare si drumuri si poduri.Conform raportarilor statistice in anul 2006 la nivelul intregii tari au fost colectate circa 475.000 tone moloz, cantitate care a fost in intregime eliminata prin depozitare.
Generarea molozului este un proces delimitat in timp. Cantitatile generate depind strict de marimea constructiei demolate, iar in cazul santierelor de constructii depind de disciplina tehnologica (construirea cu generarea unor cantitati reduse de deseuri). Generarea acestora este un proces cu caracter discontinuu.


Monitorizarea cantitatii generate si gestionate de deseuri din constructii si demolari este un proces dificil, avand in vedere existenta a mii de mici antreprenori care efectueaza aceste operatii. Mai mult, la ora actuala in Romania nu exista un depozit pentru deseuri din constructii si demolari, eliminarea acestor deseuri realizandu-se, de cele mai multe ori, pe amplasamentul depozitelor pentru deseuri municipale.

Principalele forme de impact si risc determinate de depozitele de deseuri orasenesti si

industriale, in ordinea in care sunt percepute de populatie, sunt:

- modificari de peisaj si disconfort vizual;

- poluarea aerului;

- poluarea apelor de suprafata;

- modificari ale fertilitatii solurilor si ale compozitiei biocenozelor pe terenurile invecinate.

Poluarea aerului cu mirosuri neplacute si cu suspensii antrenate de vant este deosebit de

evidenta in zona depozitelor orasenesti actuale, in care nu se practica exploatarea pe celule si

acoperirea cu materiale inerte.

Scurgerile de pe versantii depozitelor aflate in apropierea apelor de

suprafata contribuie la poluarea acestora cu substante organice si suspensii. Depozitele

neimpermeabilizate de deseuri urbane sunt deseori sursa infestarii apelor subterane cu nitrati si nitriti,

dar si cu alte elemente poluante. Apele scurse pe versanti influenteaza calitatea solurilor inconjuratoare.


Deseurile reprezinta una din problemele cele mai acute legate de protectia mediului. In fiecare an se genereaza mari cantitati de deseuri atat din productie cat si de la populatie, deseurile municipale nepericuloase si periculoase (deseurile menajere si asimilabile din comert, industrie si institutii), la care se adauga alte cateva fluxuri speciale de deseuri: deseurile de ambalaje, deseurile din constructii si demolari, namoluri de la epurarea apelor uzate, vehicule scoase din uz si deseuri de echipamente electrice si electronice care au un mod de gestionare specific.

Volumul de moloz eliminat poate fi privit ca reprezentand un indicator de eficienta a utilizarii resurselor intr-o societate, deoarece generarea in exces a deseurilor este legata de ineficienta proceselor de productie, durabilitatea scazuta a produselor puse pe piata si modele necorespunzatoare de consum.

Pentru a fi asigurata o buna protectie a factorilor de mediu este necesar ca molozul generat sa fie colectatat si sa se fie gestionat intr-un mod care sa nu prezinte pericol pentru sanatatea populatiei si pentru mediul inconjurator.

Avand in vedere ca volumul de moloz depozitate in depozitele de moloz trebuie stabilizat sau redus, cresterea volumului de deseuri evidentiaza importanta asigurarii de noi capacitati de tratare a molozului (reciclare, compostare, coincinerare etc.).

Conform legislatiei europene de mediu transpusa prin acte normative nationale se impune economisirea resurselor naturale, reducerea costurilor de gestionare si aplicarea unor solutii eficiente pentru diminuarea impactului asupra mediului.

Operatorii economici au obligatia de a valorifica deseurile proprii prin reciclare, valorificare energetica, tratare (pentru diminuarea gradului de periculozitate) si, doar in ultimul rand, solutia aleasa sa fie eliminarea: prin incinerare (pentru reducerea volumului) sau depozitare. In prezent, deseurile nevalorificate sunt, in cea mai mare parte, depozitate.

Informatiile privind generarea deseurilor si practicile actuale de gestionare a acestora sunt importante in identificarea riscurilor potentiale pentru mediu si sanatate umana, cit si pentru verificarea modului de respectare a gestionarii deseurilor impuse prin legislatia in vigoare.

Intr-un Bucuresti european, curatenia trebuie privita ca o contributie esentiala la cresterea calitatii vietii si a sanatatii fiecaruia dintre noi si de aceea intervenim noi cu inchiriere container moloz de 7 m3 pentru a avea posibilitatea de a ajuta mediul inconjurator dar si sanatatea noastra, molozul ajungand astfel acolo unde trebuie!

Pentru mai multe detalii legate de preturi sau orice alte intrebari va asteptam sa ne contactati si consultantul nostru va va oferi toate raspunsurile la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp!