Home inchiriere containere gunoi

inchiriere containere gunoi

Inchiriere containere gunoi

Inchiriem containere gunoi in Bucuresti si zonele limotrofe.

Punem la dispozitia clientilor containere de 7 si 4 metri cubi. Containerele stationeaza de regula 3 zile, dar in functie de necesitaea beneficiarlui, timpul acordat poate fi mai mic sau mai mare.


Oferim contracte de salubrizare pentru clientii mici, mijlocii si mari.

Fabrici, uzine, ateliere, marketuri, santiere, persoane fizice.


Containerele pot transporta gunoi menajer, hartii, crtoane,  materiale plastice, materiale metalice, materiale lemnoase, moloz, deseuri si alte resturi dela diverse activitati.


Venim in intampinarea clientului cu comanda telefonica, fara a mai fi nevoie sa va deplasati la sediul nostru. Contractele, atunci cand este cazul, se trimit prin e-mail. Factura se livreaza odata cu containerul comandat.

telefonul clientului 0727 656 366

inchiriere containere gunoi

Una dintre problemele majore care ne ameninta mediul inconjurator o reprezinta fara nici o indoiala gunoiul de aceea intervenim noi cu inchiriere container gunoi.

Fiecare dintre noi arunca zi de zi in pubela tot felul de obiecte care nu ne mai servesc, care sunt goale sau uzate.

Serviciul de salubrizare actioneaza de regula o data pe saptamana, golind pubelele care de cele mai multe ori sunt foarte pline sau care depasesc marginile si le depoziteaza in afara orasului, in gropile de gunoi.

Din acest motiv venim noi in ajutorul dumneavoastra cu container gunoi in cazul in care aveti cantitati mai mari si doriti sa scapati de gunoi.

O solutie nu consta in depozitarea gunoaielor pe locuri virane sau pe spatiile verzi sau chiar parcuri ci in colectarea selectiva si reciclarea lor.

Noi putem salva mediul inconjurator daca fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunitatii avem grija sa depozitam selectiv deseurile pe categorii sau sa inchiriem container gunoi pentru a depozita o cantitate mare :

-hartii si cartoane ( ziare, reviste, cutii de detergenti , de cereale etc),

-sticle pet si alte materiale plastice ( pungi, folii, cutii de de iaurt, butelii  de produse cosmetice si de curatenie etc),

- sticle si cioburi,

-deseuri feroase( fier , tabla etc), si doze metalice

-deseuri umede ( resturi vegetale, animale etc).

Participarea publica este un instrument important in activitatile de dezvoltare locala, imprimand calitate in procesul decizional si intarind autoritatea deciziilor prin suportul oferit de public in implementarea acestora.

In acest fel se economisesc de multe ori fonduri importante in procesul de implementare a unui proiect.

Tarile cu traditie democratica folosesc eficient acest instrument perfectionandu-si mereu cadrul legislativ pentru a extinde participarea publicului pana in cele mai inalte nivele de decizie, respectiv pana la formularea politicilor de stat, constiente fiind de avantajele oferite de suportul publicului pentru formularea si implementarea acestora.

Ce este participarea publica ?

Oamenii nu pot fi separati de mediul lor de viata, iar deteriorarea acestuia are efect asupra lor si asupra drepturilor lor. De aceea nu este surprinzator ca in 1972 conferinta de la Stockholm a facut legatura intre drepturile omului si protectia mediului in primul principiu al declaratiei sale. Dreptul la "un mediu inconjurator sanatos" a fost astfel formulat pentru prima data.

Mai precis, este vorba de dreptul fiecaruia de a proteja mediul in care traieste. Include dreptul tuturor indivizilor de a fi informati asupra planurilor si proiectelor care pot deteriora mediul, de a participa in procesul care duce la luarea deciziilor, si atunci cand este necesar de a dispune de mijloacele legale pentru a reface daunele aduse mediului.

Participarea publica este orice instrument folosit pentru a implica publicul in luarea deciziilor privind mediul si include dreptul la informare, dreptul la participare si dreptul la accesul in justitie. Metodele legale de participare publica sunt cele bazate pe constitutie:

dreptul la cunoastere ( accesul la informatie );

dreptul la libera exprimare;

dreptul de a vorbi;

dreptul de asociere;

dreptul la un mediu curat;

In felul acesta se reduc costurile de administrare a deseurilor menajere, prin recuperarea unor cantitati importante de materii prime, iar mediul de viata devine mai curat si mai placut.

Avantajul reciclarii: prin reciclarea materialelor refolosibile se reduce consumul resurselor naturale (petrol, apa, energie), precum si emisiilor nocive in aer.

Cateva exemple:

- Hartia - materie refolosibila. Materia prima utilizata pentru fabricarea hartiei sunt: lemnul, celuloza, hartia veche.

- Hartia reciclata permite economisirea aproximativ a un sfert de electricitate in raport cu hartia alba.

De asemenea, prin reciclarea deseurilor de hartiei, se elimina clorul toxic necesar producerii hartiei albe.

- Sticla - materie refolosibila. Sticla se produce folosind urmatoarele materii prime: nisipul de cuart, calcarul, soda (produs poluant) s.a. Reciclarea sticlei menajeaza mediul si economiseste in timp bogatiile naturale, apa si electricitatea.

-

Ce este PET-ul? PET este prescurtarea de la polietilen tereftalat si se prezinta sub forma unei resini (o forma de poliester). Mai precis, polietilenul tereftalat este o combinatie a doua monomere: etilen glicol modificat si acid tereftalic purificat. * Acesta a devenit un material foarte raspandit in industria alimentara (imbuteliere de bauturi racoritoare, apa, lactate, ulei, otet) si nu numai, fiind ieftin, usor, rezistent la socuri, reciclabil.

Posibilitati de reciclare Ambalajele PET, ca dealtfel toate materialele plastice, nu sunt biodegradabile. Cresterea consumului acestora, mai ales in ultimii 10 ani, a dus la sporirea alarmanta a numarului de sticle depozitate necorespunzator in natura. Prin colectarea si reciclarea acestora, se stopeaza practic impactul negativ asupra mediului inconjurator.

Polietilenului tereftalat reciclat (RPET) poate fi folosit pentru: fibre de poliester (75%) folosite la randul lor ca materie prima pentru covoare, tapiterii, jucarii, pasle pentru industria textila, ca izolatie la paltoane, saci de dormit, industria auto s.a.; folie industriala; chingi si benzi; noi ambalaje PET alimentare si nealimentare (ex.: cartoane pentru oua, obiecte de uz casnic etc). Un alt aspect pozitiv al reciclarii PET-urilor consta in reducerea cantitatilor de deseuri ce merg spre gropile de gunoi, ponderea acestora crescand infiorator in ultimii ani, ajungand pana la 30% din volumul total.

Nu uitati !! Sticla, hartia, materialele plastice si metalele nu pot fi reciclate decat prin procese tehnologice, ceea ce inseamna ca nu este indicat sa depozitam deseurile la intamplare (pe potecile turistice, in locurile unde am pus corturile, pe malul raurilor si al lacurilor etc.) !! Depozitarea neglijenta a acestora duce la formarea unor mormane de deseuri ce polueaza mediul in care venim sa ne recreem, sa ne plimbam cu copiii sau sa facem sport sau inchiriati containere gunoi pentru a scapa de o cantitate mare si repede.

CATEVA SFATURI PENTRU IUBITORII MUNTELUI:

Nu arunca gunoaiele decat in locurile special amenajate (containere gunoi amplasate la cabane, cosuri de gunoi sau gropile de gunoi amenajate langa cabane);

Daca nu exista nici una dintre aceste posibilitati ( containere gunoi etc), strange-ti gunoaiele in pungi de plastic pe care le vei transporta pana la prima amenajare de acest fel;

Pe munte nu exista servicii de salubrizare;

Lasa locul unde te-ai odihnit la fel de curat pe cum l-ai gasit!! Nu rapii celorlalti placerea de a se odihni in mijlocul unei naturi curate.

Noi, consumatorii, suntem toti responsabili de aceste probleme si fiecare dintre noi va trebuie deci, pe viitor, sa faca eforturi ca sa menajeze resursele limitate si sa reducem cantitatile de deseuri.

Este incontestabil faptul ca, astazi, noi producem multe deseuri care contin materii valorificabile si substante problematice sunt considerate ca reziduri. Toti factorii de raspundere a gestiunii deseurilor trebuie sa faca fata la aceasta constatare si sa isi asume responsabilitatea.

Societatea noastra prospera nu mai poate sa-si permita, cum a fost pana acum, sa arunce neglijent materiile valorificabile si substantele problematice si periculoase, punandu-le in pubela gri, care este pentru deseuri reziduale) sau cu deseuri incomode. Ar trebui ca, in viitor, sa amelioram aceasta situatie luand masuri concrete pentru a evita producerea deseurilor si sa reciclam deseurile si aceasta din doua motive fundamentale.

Mai intai, se impune, din punct de vedere ecologic, sa se ia masuri exacte pentru a evita si a recicla deseurile. Rezultatele unei analize intre 1992-1994 au aratat ca, cantitatea de materii prime secundare potential utilizabile si in acelasi timp eliminate, este foarte importanta. Aceasta antreneaza o risipa de materii prime si resurse energetice .

De altfel, ar trebui sa se reduca substantele periculoase din deseurile menajere, aceste substante impiedica buna functionare a instalatiilor de eliminare a deseurilor, in ciuda partii aparent slabe pe care acestea o reprezinta, constituind chiar un pericol deloc neglijabil pentru oameni si pentru mediul inconjurator. Dat fiind ca costurile legate de eliminarea deseurilor au continuat sa creasca in cursul anilor din urma, se impun ca din punct de vedere economic sa se ia masuri precise pentru a evita si recicla deseurile..

Pentru o serie de deseuri exista conditii de reciclare, dar ele trebuie sa fie colectate separat, sa fie reciclate separat si cu costuri de reciclare avantajoase..Deseurile cele mai ecologice si cele economice raman bineinteles cele care nu se produc. Sunt numeroase persoanele care au recunoscut in prezent problemele contemporane ale mediului inconjurator si al gestiunii deseurilor si care fac eforturi in evitarea producerii deseurilor sau reciclarea acestora. Comportamentul lor, orientat pe criterii de protectie a mediului, este cateodata franat din lipsa de informatii si sfaturi. O importanta deosebita este acordata actiunilor preventive, in conformitate cu legea gestiunii deseurilor din 17 iunie 1994.

Pamantul nu ne apartine, l-am imprumutat copiilor nostri. Daca imprumut un lucru in stare buna, astept pe buna dreptate sa mi se restituie in aceeasi stare. Orice persoana care - pentru a relua exemplul susmentionat - cumpara un borcan de iaurt din plastic sau alt produs in plastic si il elimina apoi, nu trebuie sa se gandeasca doar la binele propriu prin debarasarea de acest obiect, ci si la impactul pe care il poate avea gestul sau asupra medului inconjurator.

Consumatorul nu risipeste numai resursele limitate dar contribuie si la agravarea problemelor mediului. Si este bine cunoscut faptul ca raurile mici formeaza marile fluvii.deci inchiriati containere gunoi pentru a salva mediul inconjurator dar in primul rand pe noi.

Avem unda verde!Ghidul de prevenire si reciclare a deseurilor are ca obiectiv sa va dea sfaturi ecologice si informatii pe care sa le urmati in viitor, impreuna cu familia, prietenii si cunostintele dvs, privind probleme ridicate de deseuri.Sa nu uitam ca trebuie sa fim constienti de responsabilitatea noastra si sa menajam resursele noastre naturale.

Succesorilor nostri si locuitorilor altor regiuni ale Terrei noastre le va place sa gaseasca un mediu demn de a fi locuit. Nu uitati ca, actionand in respectarea mediului inconjurator, nu inseamna sa ne limitam doar la eliminarea produselor ci si la un comportament ecologic care este necesar in toate domeniile vietii noastre cotidiene.

Gunoaiele  polueaza aerul, apa si solul, degradeaza peisajele pe suprafete intinse, antreneaza costuri ridicate pentru depozitarea lor si uzine pentru incinerarea reziduurilor!

Misiunea noastra este de a furniza servicii de  calitate la costul cel mai economic pentru inchiriere container gunoi.!

Va oferim cele mai bune preturi care nu au nici o concurenta! La solicitarea dumneavoastra vi se face un calcul rapid pentru inchiriere container gunoi!

Va putem ajuta cu containere de 7 m3 cu stationare de 2-3 zile in functie de necesitatile fiecaruia!

Promisiunea noastra de a va da asistenta pentru clienti cat mai  rapid, eficienta si servicii prietenoase pentru inchiriere container gunoi.

Ne asteapta oportunitatea de a va servi prin inchiriere container gunoi!