inchiriere containere deseuri
Home inchiriere containere deseuri

inchiriere containere deseuri

 

Inchiriere containere pentru evacuare deseuri

 

Societatea noastra este specalizata in transportul si evacuarea de deseuri cu containere si autoutilitare.

Inchirierea containerelor se face pe perioade limitate, de comun acord.


Containerele au un volum de 4 sau 7 metri cubi.

Pentru  a comanda este necesar un apel telefonic sa un e-mail


telefonul clientului 0727 656 366

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Prin deseuri intelegem toate categoriile de materiale solide ce nu dauneaza in niciun fel naturii sau omului.

Aceastea pot fi compuse din materiale lemnoase, metalice, plastice, sticla, piatra, deseuri de la constructii; diverse materiale de la agenti economici si persoane private.

 

inchiriere containere deseeuri

 

 

Prin deseu se întelege o parte dintr-o materie prima sau dintr-un material ce ramane în urma unui proces tehnologic prin care se realizeaza un anumit produs sau semifabricat. Deseul se mai poate utiliza în cursul aceluias proces tehnologic.

Deseul este un material care prin el însusi, fara a fi supus unei transformari, nu mai poate fi utilizat.

Reziduul este o materie ramasa în urma unei operatiuni de prelucrarea unui material.

 

Aceste doua materii îmbraca atat aspecte privitoare la materialele reciclabile rezultate în urma proceselor tehnologice din industrie si agricultura cât si a materiilor rezultate în urma activitatilor domestice (casnice).

 

Deseurile provin din : deseuri industriale (deseuri provenite din industriile alimentara, miniera, energetica, chimica, metalurgica, petroliera, chimica etc), deseuri din constructii (beton,  mortar, moloz pamant etc), deseuri agrozootehnice (dejectii animale, resturi de furaje, diverse resturi vegetale, cultura mare, ierbicide, îngrasaminte, fungicide etc), deseuri menajere – rezultate din activitatea casnica zilnica: comerciala, restaurante, hoteluri, institutii de învatamant etc.

 

Deseurile menajere sunt generate de catre populatie, dar cuprind si deseuri similare generate de agentii economici industriali sau agentii comerciali: obiecte vechi si deteriorate, carton, hârtie, resturi, sticle, resturi alimantare, cenusa, materiale plastice, ambalaje etc., deseuri stradale: gunoiul maturat de pe strazi, gunoiul din parcuri, locuri publice, depunerile stradale etc, deseuri comerciale provenite din activitatea comerciale de orice fel, mai ales: produse perisabile, ambalaje din plastic, hârtie, carton, Deseuri sanitare provenite din institutiile de sanatate: spitale, policlinici, dispensare, cabinete stomatologice, cabinete medicalale,  ele au un potential infect`ios ridicat, prezentând din    acest motiv un grad de risc  mare;  manipularea, transportul si tratarea lor se realizeaza

cu mijloace si metode specifice spre exemplu cu inchiriere container deseuri care poate stationa 2-3 zile in functie de cat este nevoie de a se incarca in container deseuri.

Deseurile menajere în cea mai mare parte sunt solide, de aceea noi va putem ajuta cu inchiriere container deseuri cu stationare 2-3 in functie de cat aveti nevoie pentru a va debarasa de deseurile adunate.

 

 

Deseurile menajere solide din zonele urbane din tara noastra variaza între 0,5…0,9 kg/locuitor/zi, ceea ce face sa rezulte o cantitate medie de 8700 tone/zi.

Din aceasta cantitate numai cca 5 % sunt incinerate, restul find depozitate în rampe foarte putin amenajate sau necontrolat.

 

Depozitele necontrolate sunt lipsite de amenajarile minime necesare; ele constituie zone insalubre care pun în pericol viata oamenilor prin riscul impurificarii apelor subterane si de suprafata, datorita scurgerilor de lichid organic (levigat); totodata ele creaza disconfort olfactiv ca urmare a mirosurilor neplacute degajate, afecteaza estetica peisajului, favorizeaza mentinerea si înnmultirea unor focare generatoare de boli pentru oameni si animale.

 

În cea mai mare parte a cazurilor are loc depozitarea comuna a deseurilor menajere cu cele industriale.

Din punct de vedere cantitativ, deseurile menajere constituie cea mai mare parte a deseurilor urbane.

Deseurile rurale difera de cele urbane prin compozitie si cantitate.

Inexistenta în zona rurala a unor servicii publice de salubritate face imposibila întocmirea unei statistici a deseurilor rurale, motiv pentru acre ele pot fi evaluate doar aproximativ.

 

 

Cantitatea de deseuri rurale este de cca 0,3 kg/locuitor/zi.

Se poate estima o cantitate medie anuala de cca 1 milion tone deseuri menajere rurale, pentru o populatie ruralade cca 10 milioane locuitori.

În marea majoritate a cazurilor deseurile menajere rurale sunt aruncate pe malul cursurilor de apa sau chiar în albia apei, motiv pentru care gradul de poluare a mediului poate sa fie mai intens decât în cazul depozitarii deseurilor urbane.

Diferentele înregistrate de la o tara la alta în ceea ce priveste cantitatea si caracteristicile deseurilor sunt dependente de:

- gradul de dezvoltare industriala

- gradul de dezvoltare tehnologic?

- nivelul de trai

- nivelul de civilizatie

- densitatea demografica

Desi deseurile colectate în diverse tari contin cam aceleasi categorii de compusi, compozitia lor difera de la tara la tara reliefând de fapt nivelul tehnologic al economiei si gradul de civilizatie.

 

Cantitatea de deseuri municipale variaza de la an la an inregistrandu-si in ultimii 6 ani o tendinta generala de crestere, determinata ata de cresterea consumului populatiei, cat si de cresterea proportiei populatiei deservite de serviciile publice de salubritate in sistem centralizat.

 

Reciclarea deseurilor a ajuns sa fie o problema de maxima importanta pentru salubritatea generala a Terrei, amplaorea fenomenului conditionând în mare parte dezvoltarea economica. Explozia industriala a secolului XX si în special a celei de-a doua jumatate a acestui secol a dus la intensificarea industriei, a agriculturii, la cresterea, dezvoltarea si diversificarea consumului de unuri materiale si de alimente, cauzând cresterea proportionala a cantitatii de deseuri si reziduuri.

 

 

Explozia cantitatii de deseuri a impus gasirea de solutii pentru reintroducerea lor în circuitul productiv. În acest sens pentru reziduuri de natura industriala sau pentru produsele de natura industriala ajunse într-un stadiu de nefolosinta a fost mai usor si se gaseasca solutii tehnologice de reciclare. Amintim: solutiile pentru reciclarea hârtiei, a sticlei, fierului vechi, bateriilor, anvelopelor uzate, autoturismelor.

 

Valorificarea maxima a deseurilor se produce atunci când fiecare component dintr-un anumit deseu industrial se recilcleaza în circuitul pentru care a fost realizat. Astfel este mult mai economic de reintrodus deseurile de bumbac, cartoanele în circuitul fabricilor de hârtie, decât sa fie arse.

 

Deseurile din materialele plastice au crescut proportional cu dezvoltarea atât a ramurii industriei de productie a maselor plastice cât si a utilizarii lor în diferite tehnologii industriale, dar în special în industria alimentara (unde aproape orice produs este ansamblat într-un material care are ca baza un material plastic).

Pentru o viata cat mai sanatoasa si curata apelati la serviciile noastre fara nici un fel de retinere, asa participam impreuna la un mediu cat mai curat si mai civilizat atat pentru noi dar si pentru copii nostrii!

 

Seriozitatea si calificarea personalului angajat, cat si performanta utilajelor si masinilor de transport moloz pe care le folosim sunt dovada pentru a nu ezita sa ne contactati de fiecare data cand aveti nevoie pentru inchiriere container deseuri.

Va asiguram containere de 7 m3 pregatite oricand, oriunde de cate ori aveti nevoie la preturi foarte atractive pentru inchiriere container deseuri.