Home inchiriere containere deseuri

inchiriere containere deseuri

Inchiriere containere pentru evacuare deseuri

Societatea noastra este specalizata in transportul si evacuarea de deseuri cu containere si autoutilitare.

Inchirierea containerelor se face pe perioade limitate, de comun acord.


Containerele au un volum de 4 sau 7 metri cubi.

Pentru  a comanda este necesar un apel telefonic sa un e-mail


telefonul clientului 0727 656 366

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Prin deseuri intelegem toate categoriile de materiale solide ce nu dauneaza in niciun fel naturii sau omului.

Aceastea pot fi compuse din materiale lemnoase, metalice, plastice, sticla, piatra, deseuri de la constructii; diverse materiale de la agenti economici si persoane private.

inchiriere containere deseeuri

Prin deseu se ntelege o parte dintr-o materie prima sau dintr-un material ce ramane n urma unui proces tehnologic prin care se realizeaza un anumit produs sau semifabricat. Deseul se mai poate utiliza n cursul aceluias proces tehnologic.

Deseul este un material care prin el nsusi, fara a fi supus unei transformari, nu mai poate fi utilizat.

Reziduul este o materie ramasa n urma unei operatiuni de prelucrarea unui material.

Aceste doua materii mbraca atat aspecte privitoare la materialele reciclabile rezultate n urma proceselor tehnologice din industrie si agricultura ct si a materiilor rezultate n urma activitatilor domestice (casnice).

Deseurile provin din : deseuri industriale (deseuri provenite din industriile alimentara, miniera, energetica, chimica, metalurgica, petroliera, chimica etc), deseuri din constructii (beton,  mortar, moloz pamant etc), deseuri agrozootehnice (dejectii animale, resturi de furaje, diverse resturi vegetale, cultura mare, ierbicide, ngrasaminte, fungicide etc), deseuri menajere rezultate din activitatea casnica zilnica: comerciala, restaurante, hoteluri, institutii de nvatamant etc.

Deseurile menajere sunt generate de catre populatie, dar cuprind si deseuri similare generate de agentii economici industriali sau agentii comerciali: obiecte vechi si deteriorate, carton, hrtie, resturi, sticle, resturi alimantare, cenusa, materiale plastice, ambalaje etc., deseuri stradale: gunoiul maturat de pe strazi, gunoiul din parcuri, locuri publice, depunerile stradale etc, deseuri comerciale provenite din activitatea comerciale de orice fel, mai ales: produse perisabile, ambalaje din plastic, hrtie, carton, Deseuri sanitare provenite din institutiile de sanatate: spitale, policlinici, dispensare, cabinete stomatologice, cabinete medicalale,  ele au un potential infect`ios ridicat, prezentnd din    acest motiv un grad de risc  mare;  manipularea, transportul si tratarea lor se realizeaza

cu mijloace si metode specifice spre exemplu cu inchiriere container deseuri care poate stationa 2-3 zile in functie de cat este nevoie de a se incarca in container deseuri.

Deseurile menajere n cea mai mare parte sunt solide, de aceea noi va putem ajuta cu inchiriere container deseuri cu stationare 2-3 in functie de cat aveti nevoie pentru a va debarasa de deseurile adunate.

Deseurile menajere solide din zonele urbane din tara noastra variaza ntre 0,50,9 kg/locuitor/zi, ceea ce face sa rezulte o cantitate medie de 8700 tone/zi.

Din aceasta cantitate numai cca 5 % sunt incinerate, restul find depozitate n rampe foarte putin amenajate sau necontrolat.

Depozitele necontrolate sunt lipsite de amenajarile minime necesare; ele constituie zone insalubre care pun n pericol viata oamenilor prin riscul impurificarii apelor subterane si de suprafata, datorita scurgerilor de lichid organic (levigat); totodata ele creaza disconfort olfactiv ca urmare a mirosurilor neplacute degajate, afecteaza estetica peisajului, favorizeaza mentinerea si nnmultirea unor focare generatoare de boli pentru oameni si animale.

n cea mai mare parte a cazurilor are loc depozitarea comuna a deseurilor menajere cu cele industriale.

Din punct de vedere cantitativ, deseurile menajere constituie cea mai mare parte a deseurilor urbane.

Deseurile rurale difera de cele urbane prin compozitie si cantitate.

Inexistenta n zona rurala a unor servicii publice de salubritate face imposibila ntocmirea unei statistici a deseurilor rurale, motiv pentru acre ele pot fi evaluate doar aproximativ.

Cantitatea de deseuri rurale este de cca 0,3 kg/locuitor/zi.

Se poate estima o cantitate medie anuala de cca 1 milion tone deseuri menajere rurale, pentru o populatie ruralade cca 10 milioane locuitori.

n marea majoritate a cazurilor deseurile menajere rurale sunt aruncate pe malul cursurilor de apa sau chiar n albia apei, motiv pentru care gradul de poluare a mediului poate sa fie mai intens dect n cazul depozitarii deseurilor urbane.

Diferentele nregistrate de la o tara la alta n ceea ce priveste cantitatea si caracteristicile deseurilor sunt dependente de:

- gradul de dezvoltare industriala

- gradul de dezvoltare tehnologic?

- nivelul de trai

- nivelul de civilizatie

- densitatea demografica

Desi deseurile colectate n diverse tari contin cam aceleasi categorii de compusi, compozitia lor difera de la tara la tara reliefnd de fapt nivelul tehnologic al economiei si gradul de civilizatie.

Cantitatea de deseuri municipale variaza de la an la an inregistrandu-si in ultimii 6 ani o tendinta generala de crestere, determinata ata de cresterea consumului populatiei, cat si de cresterea proportiei populatiei deservite de serviciile publice de salubritate in sistem centralizat.

Reciclarea deseurilor a ajuns sa fie o problema de maxima importanta pentru salubritatea generala a Terrei, amplaorea fenomenului conditionnd n mare parte dezvoltarea economica. Explozia industriala a secolului XX si n special a celei de-a doua jumatate a acestui secol a dus la intensificarea industriei, a agriculturii, la cresterea, dezvoltarea si diversificarea consumului de unuri materiale si de alimente, cauznd cresterea proportionala a cantitatii de deseuri si reziduuri.

Explozia cantitatii de deseuri a impus gasirea de solutii pentru reintroducerea lor n circuitul productiv. n acest sens pentru reziduuri de natura industriala sau pentru produsele de natura industriala ajunse ntr-un stadiu de nefolosinta a fost mai usor si se gaseasca solutii tehnologice de reciclare. Amintim: solutiile pentru reciclarea hrtiei, a sticlei, fierului vechi, bateriilor, anvelopelor uzate, autoturismelor.

Valorificarea maxima a deseurilor se produce atunci cnd fiecare component dintr-un anumit deseu industrial se recilcleaza n circuitul pentru care a fost realizat. Astfel este mult mai economic de reintrodus deseurile de bumbac, cartoanele n circuitul fabricilor de hrtie, dect sa fie arse.

Deseurile din materialele plastice au crescut proportional cu dezvoltarea att a ramurii industriei de productie a maselor plastice ct si a utilizarii lor n diferite tehnologii industriale, dar n special n industria alimentara (unde aproape orice produs este ansamblat ntr-un material care are ca baza un material plastic).

Pentru o viata cat mai sanatoasa si curata apelati la serviciile noastre fara nici un fel de retinere, asa participam impreuna la un mediu cat mai curat si mai civilizat atat pentru noi dar si pentru copii nostrii!

Seriozitatea si calificarea personalului angajat, cat si performanta utilajelor si masinilor de transport moloz pe care le folosim sunt dovada pentru a nu ezita sa ne contactati de fiecare data cand aveti nevoie pentru inchiriere container deseuri.

Va asiguram containere de 7 m3 pregatite oricand, oriunde de cate ori aveti nevoie la preturi foarte atractive pentru inchiriere container deseuri.